ZAJEDNIČKA BUDUĆNOST SAMOSTALNO NA IZBORE
24/07/2013|Autor: Administrator|
|

STARO GRACKO, 23. JUL - SSef nove poslaniccke grupe "Zajedniccka buduchnost" u Skupstini Kosova Goran Marinkovich rekao je danas u Starom Grackom da che ta grupa Centralnoj izbornoj komisiji podneti zahtev za osnivanje nove gradjanske inicijative koja bi samostalno izassla na lokalne izbore. 
Marinkovicjh je rekao za Betu da visse nije cclan nijedne politiccke partije, pa ni Samostalne liberalne stranke (SLS) koju vodi Slobodan Petrovich. 
"Sa cclanovima nasseg novog poslanicckog kluba, zatim sa ministrom za rad i socijalno staranje u Vladi Kosova Nenadom Rassichem i joss nekoliko aktuelinih srpskih politiccara na Kosovu osnovachemo novu gradjansku inicijativu i tako chemo samostalno izachi na izbore 3. novembra", rekao je Marinkovich. 
Kako je dodao, sa kolegama vech priprema i novu politiccku partiju koja bi trebalo da bude osnovana nakon lokalnih izbora na Kosovu. 
Poslaniccka grupa "Zajedniccka buduchnost" je osnovana u maju.  
Nakon toga, ministar Nenad Rassich je iskljuccen iz Srpske liberalne stranke, ali je on tada ocenio da je to uccinjeno mimo strancckog statuta. 
 
Izvor: BETA

PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni