SLS OSUDILA NAPAD NA IVANOVIĆA
14/09/2013|Autor: Administrator|
|

Samostalna liberalna stranka je najoštrije osudila napad na porodicu kadidata za gradonačelnika Severne Mitrovice Olivera Ivanovića. 
"Jedina prava reakcija mora biti pronalaženje počinilaca i njihovo privodjenje pravdi kao jasan odgovor nadležnih kako bi nastupajući izbori bili sprovedeni u normalnoj atmosferi.
Na žalost, ovaj do sada najdrastičniji primer zastrašivanja nije usamljen jer su atmosfera linča, kako od onih koji se suprostavljaju odražavanju izbora , tako i onih koji  zloupotrebljavaju položaje u instistucijama u kojima trenutno obavljaju funkcije u svrhu dobijanja glasova. Tako upozoravamo javnost da su na delu  podmetačine, klevete i  režirani incidenti sračunati  sa ciljem da se lažno optuži Samostalna liberalna stranka. 
Ponovo pozivamo sve učesnike na budućim izborima, kao i one koji se njihovom održavanju protive, da svoju borbu vode u demokratkom duhu i zakonom dozvoljenim sredstvima jer nam prete nove podele unutar same srpske zajednice. 
Izboru su  šansa da se srpska zajednica na Kosovu osnaži i dobije svoje predstavnike koji će rešavati  brojne lokalne  problema koje imamo", navodi se u saopštenju.
 

PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni