PETROVIĆU NAGRADA LISTA DANAS
10/06/2013|Autor: Administrator|
|

BEOGRAD, 10. jun - Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović dobio je povelju za doprinos normalizaciji odnosa u regionu koju dodeljuje dnevni list Danas, saopštila je Samostalna liberalna stranka. 
 
- Prestižno prizanje “Prijatelj lista” Petroviću je uručeno u prostorijama redakcije Danasa u prisustvu brojnih novinara i gostiju. U obrazloženju nagrade istaknuto je da je Slobodan Petrović pokazao zavidnu hrabrost u uvažavanju kosovske realnosti i kao predsednik autohtone partije kosovskih Srba prihvatio neminovnost saradnje u prevazilaženju konfrontiranih stavova dve najveće nacije na Kosovu. Njegova vizija, stoji dalje u obrazloženju priznanja,  je dekomokratizacija društva na Kosovu i bollji standard života  svih gradjana Kosova. Slobodan Petrović borac je za istinu i poštovanje ljudskih sloboda, navodi SLS. 
 
Povelja "Prijatelj Danasa", ustanovljena je 2003. godine i dodeljuje se pojedincima za trajnu saradnju s listom i "zajedničku privrženost idealima istine, slobode, napretka i demokratije”
 

PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni