OBAVEŠTENJE
11/02/2013|Autor: Administrator|
|

PRIŠTINA, 11. fenruar - Misija USAID-a na Kosovu poziva sve zainteresovane međunarodne i lokalne organizacije, koje imaju iskustva u sprovođenju aktivnosti za ublažavanje sukoba i promovisanju među-etničkog pomirenja — okupljajući pojedince različitih etničkih, verskih ili političkih pripadnosti — da učestvuju na Konferenciji Ponuđača, gde će imati priliku da se takmiče za dobijanje granta.
Za više informacija u vezi sa ovim grantom, molimo vas da posetite sledećustranicu: www.grants.gov i potražite: “CMM Reconciliation Fund Annual ProgramStatement (APS)”, a potom kliknite na: “Full Announcement”,na vrhu stranice da biste preuzeli kopiju APS-a. Pored svih ostalih zahteva, molimo vas da obratite pažnju i na specifičnost (ugovornog) jezika na Kosovu, na stranici  43 ovog oglasa.
Konferencija će se održati 15 februara 2013, od 09:00do 13:00 časova, u Hotelu Emerald.
Zainteresovane organizacije moraju se registrovati unapred i svaka organizacijaima pravo da registruje najviše dve osobe. Molimo vas da se registrujete tako što ćete poslati ime organizacije, ime (imena) učesnika, email adresu i telefonski broj nasledeću adresu:kkacinari@usaid.gov, do 15 februara 2013.
Tokom konferencije, obezbediće se simultani prevod na albanskom I srpskom jeziku.
Za više informacija u vezi sa Konferencijom Ponuđača, možete pozvati sledeći broj: 038 5959 2209.
 


PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni