NOVI KOSOVSKI MINISTAR MILAN ZDRAVKOVIĆ
10/10/2013|Autor: Administrator|
|

PRIŠTINA, 9. Oktobra €“ Premijer Kosova Hašim Tači imenovao je danas Milana Zdravkovića za ministra bez portfelja u Vladi Kosova.  Kako je saopšteno iz kabineta premijera Tačija, Zdravković će biti direktno odgovoran  premijeru i pokrivaće oblast omladine, inovacija I ravnopravnih mogućnosti. Vlada Kosova ima 19 ministarstva od kojih tri vode zamenici premijera. Zdravković je medijima predstavljen danas u zgradi Skupštine Kosova na konferenciji za novinare poslaničkog kluba "Zajednička budućnost", na čiji je predlog i imenovan za ministra.  
Novi ministar je rekao da će njegovo ministarstvo posle završetka konstituisanja raditi, između ostalog, na sistematskom poboljšanju položaja mladih i dostizanju evropskih standarda u oblasti prava mladih. 
"Sve to ćemo raditi postepeno u zavisnosti od toga kakav će biti budžet i kakva će biti sveobuhvatna strategija. Verujem da ćemo uspeti u ostvarivanju tih ciljeva", kazao je Zdravković. 
Milan Zdravković je, kako je rečeno, iz opštine Ranilug u Kosovskom pomoravlju, inženjer je Fakulteta organizacionih nauka, gde je diplomirao na Odseku za menadžment. Na istom fakultetu u Beogradu je završio i master studije iz oblasti menadžmenta. 
 
Izvor: BETA

PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni