NEZADOVOLJNI PREUZELI ODGOVORNOST
19/01/2013|Autor: |
|

Nepoznata organizacija koja sebe naziva "Nezadovoljni" preuzela je danas odgovornost za eksplozije u kojima su u ccetvrtak unisstena tri vozila koja pripadaju ministarstvima vlade Kosova.

Na adresu redakcije dnevnika "Ekspres" stiglo je pismo u kojem "Nezadovoljni" preuzimaju odgovornost za eksplozije a kao povod za te akcije, oni navode "ljutnju ssto izdajnici iz Vlade predaju sever Kosova".

"Cilj napada nisu pojedinaccna ministarstva vech Vlada. Zbog toga su napadnuta vozila sa registarskim tablicama 3Z. Poruku napada mozzete
nachi u paroli koja je napisana na zidovima zgrade gde se nalazi Ministarstvo kulture. Mi smo ljuti na izdajnike iz Vlade koji predaju sever Kosova", navodi se u objassnjenju "Nezadovoljnih".

U tri odvojene eksplozije u Prisstini u ccetvrtak unisstena su tri sluzzbena vozila koja pripadaju vladi Kosova.

"Skoro istovremeno na razliccitim lokacijama su eksplodirala tri vozila sa oznakama 3Z, koja pripadaju ministarstvima Vlade Kosova", rekao je za prisstinske medije portparol policije Kosova Baki Keljani, isticcuchi da nema povredjenih u tim eksplozijama.

Eksplozije su se dogodile u naselju Ulpijana, kod Lapske dzzamije i u naselju Sunccani breg. Pre nessto visse od dva meseca u eksplozijama
su takodje unisstena dva vozila koja su pripadala ministarstvima vlade Kosova.

 

Izvor: BETA


PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni