KANDIDATI “SPPSKE” VODE U TRI OPŠTINE NA SEVERU
08/11/2013|Autor: Administrator|
|

PRIŠTINA, 7. novembra  - Kandidati Građanske inicijative "Srpska", koju podržavaju vlasti u Beogradu, nalaze se u prednosti nakon nepotpunog brojanja glasova sa lokalnih izbora u kosovskim opštinama Zubin Potok, Leposavić i Zvečan, saznaje večeras  agencija Beta od izvora bliskog Centralnoj izbornoj komisiji. 
Taj izvor rekao je Beti da se očekuje da će u toku večeri ili sutra biti završeno prebrojavanje glasova, koje je bilo odloženo zbog incidenata, nakon čega će biti objavljeni preliminarni rezultati glasanja. 
U severnom delu Kosovske Mitrovice, nakon brojanja glasova sa onih biračkih mesta gde je glasanje održano, u prednosti u trci za gradonačelnika je Agim Deva, koji ima više glasova od Adrijane Hodžić. 
Izbori će 17. novembra biti ponovljeni u tri izborna centra u Kosovskoj Mitrovici, u kojima ima ukupno 27 biračkih mesta na kojima pravo glasa ima oko 23.000 građana.  
U tim centrima izbori su prekinuti 3. novembra oko 17 sati, nakon što su na njih upali maskirani ljudi i razbili glasačke kutije. 
 
 

PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni