EKSPLOZIJA NA SEVERU
08/02/2013|Autor: |
|

 

K.MITROVICA, 08.februar  - U jakoj eksploziji koja se dogodila rano jutros u severnom delu Kosovske Mitrovice oštećen je jedan putnički automobil, čiji je vlasnik kosovski Srbin.
Eksplozivna naprava najverovatnije je bila podmetnuta pod automobil koji je bio parkiran u jednoj od centralnih gradskih ulica, a od siline eksplozije oštećen je i lokal ispred kojeg je vozilo bilo parkirano.Delovi oštećenog automobila mogli su se videti rastureni u prečniku od 50 metara, javio je Tanjugov izveštač sa lica mesta.
Incident se dogodio u 2:30h, eksplozija je bila veoma jaka i mogla se čuti i u suprotnom delu grada. Na lice mesta odmah su izašle ekipe kosovske policije koje su sa žutim trakama osigurale mesto a u neposrednoj blizini mogli su se videti i pripadnici Kfora. Vlasnik vozila je kosovski Srbin D.J. iz Kosovske Mitrovice i ovo nije prvi napad na njegovu pokretnu i nepokretnu imovinu.
Nedavno je nepoznati napadač hicima iz automatskog vatrenog oružja izrešetao radnju za prodaju “Forneti” peciva čiji je on vlasnik.
 
 
Izvor: RTV Puls

PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni