NASTAVAK BRISELSKOG DIJALOGA TEK OD PROLEĆA

NASTAVAK BRISELSKOG DIJALOGA TEK OD PROLEĆA

U novom Sporazumu govorilo se o zastoju Briselskog dijaloga i perpsektivama njegovog nastavka. U kom smeru teku odnosi Beograda i Prištine? Posle 20 godina od prestanka oružanih sukoba i šest i po godina pregovaranja u Briselu idemo li ka normalizaciji ili suprotno od toga? O tome u Sporazumu govorili su osnivač Foruma za etničke odnose u Beogradu Dušan Janjić i politički analitičar iz Prištine i nekadašnji savetnik bivše predsednice Kosova Ramuš Tahiri.


Razgraničenje ili korekcija granice - da li je moguć kompromis

Razgraničenje ili korekcija granice - da li je mog

U emisiji "Sporazoom" na teme razgranicenja, korekcije granica, sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa Srbije i Kosova, Briselskom dijalogu, gostovali su: Bodo Veber, Agron Bajrami i Nenad Radosavljevic.


Perspektive briselskog dijaloga

Perspektive briselskog dijaloga


Britanski ambasador Rori O Konel u Sporazumu

Briselskom dijalogu nedostaje otvorenost

Beograd i Priština moraju da imaju odnos koji će se nastaviti u budućnosti, a koji će se ticati normalizacije odnosa dve države, kako bi ljudi mogli da nastave sa svojim uobičajenim životima", rekao je gostujući u emisiji Sporazum ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u Prištini Rori O Konel.


Sporazum o aktuelnoj društveno političkoj situaciji na Kosovu

Sporazum o aktuelnoj društveno političkoj situacij

U najnovijem Sporazumu govorilo se o aktuelnoj društveno političkoj situaciji na Kosovu iz ugla srpske zajednice. Gosti emisije bili su predsednik Srpskog nacionalog foruma Aleksandar Đikić i predsednik Progresivno demokratske stranke i bivši kosovski ministar i poslanik Nenad Rašić.
sporazoom