SUTRA OTVARANJE CENTRA GRADJANSKE ENERGIJE
09/11/2015|Autor: Administrator|
|

Kosovska fondacija za otvoreno društvo – KFOS u saradnji sa nevladinom organizacijom "Aktiv", organizuje ceremoniju otvaranja Centra građanske energije – CGE, u utorak, 10. novembra 2015. godine, u Severnoj Mitrovici. 

Centar ima za cilj pružanje podrške civilnim inicijativama i promociju kulture otvorenog dijaloga o relevantnim politikama i praksama vezanim za građane Severne Mitrovice. Na ceremoniji otvaranja prisutnima će se obratiti Luan Shllaku, izvršni direktor KFOS-a, Miodrag Milićevic, izvršni direktor NVO "Aktiv" i Darko Sokolović, predsednik Fondacije za nove komunikacije Dokukino. Gospodin Shllaku i Milicević će tom prilikom predstaviti ideju vodilju za uspostavljanje ovog centra odnosno planove i programe rada Centra.

Početak ceremonije zakazan je za 12 sati u prostorijama Centra gradjanske energije u Mitrovici, koji se nalazi na adresi Kralja Petra I, 183a, na prvom spratu. Dodatne informacije možete dobiti na adresi sara.ostojic@ngoaktiv.org ili pozivom na broj +381 64 411 7815 ili 049 44 55 68.


PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni