OD OKTOBRA PONOVO "SPORAZUM"
11/10/2016|Autor: Administrator|
|

Televizijski serijal „Sporazum“ uskoro otpočinje novu sezonu. Emisija „Sporazum“ vraća se na kanale Nezavisne TV Mreže, TV Kim i B92 INFO od 12.oktobra 2016.godine, u svom redovnom terminu, sredom od 20 časova.
“Sporazum“ je TALK SHOW TV emisija u trajanju od 60 minuta u kojoj gostuju relevantni predstavnici kosovskih i srpskih institucija, kao i Međunarodne zajednice na Kosovu, predstavnici civilnog sektora, stručnjaci, umetnici i druge ugledne ličnosti iz javnog života. Pokušavamo da dublje proniknemo u situaciju na Kosovu, kako severno, tako i južno od reke Ibar, otvarajući raspravu o tome koja su rešenja i ideje najbolje za građane i njihove porodice, odnosno, upozoravamo na negativne pojave i trendove. 
Do sada su u programu učestovali: Duštan Janjić, Beljuj Bećaj, Rada Trajković, Branimir Stojanović, Ljubomir Marić, Ljuan Šlaku, Iljir Deda, Nenad Rašić, Dalbor Jevtić, Budimir Ničić, Nedžmedin Spahiju, Leon Maljozogu, prof. dr Aleksandar Đikić i mnogi drugi...  
U svakom „Sporazumu“ predstavljamo i komentarišemo  rezultate  aktuelnih istraživanja lokalnih nevladinih organizacija i otvaramo prostor za njihov glas i pitanja, akcentirajući pri tom položaj i probleme mladih i žena u našem društvu.
„Sporazum“ možete pratiti i preko društvenih mreža i aktivno učestvovati u raspravama povodom pojedinih pitanja.
 

Video



PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni